Pravila ponašanja za sve goste

Svi tekstovi na ovom blogu su moja lična svojina, osim ako nisam drugačije naglasila izvor. Zato molim sve copy-paste fanove da se suzdrže od svoje navike, i da me pre kopiranja konsultuju mejlom a nakon istog – potpišu. Takođe, preuzimanje je moguće i kroz potpisano linkovanje ka blogu.

Hvala.

Moj blog – moja stvar

Kao što imate priliku da pročitate, moj blog nije stručno opredeljan za jednu temu, jer sam u glavi i u životu poprilično svestrana, te se i blog morao pretvoriti u kreativnu svaštaru 🙂 Ima tu svega, ali prvenstveno tekstova o zdravoj i pravoj ljubavi prema deci, prirodi, bašti, biciklima i ostalim prizemnim stvarima. Dakle, sve što sam rekla, moje je lično mišljenje, i nikoga ne obavezuje na isto.

Vaši komentari – vaša stvar

Nadam se da će vas tekstovi podstaći da bar nekad nešto prokomentarišete. Obožavam komentare i mnogo im se radujem! Ma kakvog sadržaja bili. Uostalom, ja ne pišem da bih pričala sama sa sobom, nego sa vama 🙂 Svi su dobrodošli, osim onih nafilovanih psovkama, ličnim, ljudskim i nacionalnim uvredama.

Moj blog – vaša rekalma

Ukoliko smatrate da je ovaj blog dobro mesto za vašu reklamu, sve što treba da uradite jeste da se javite na jelenakovincic@gmail.com, zbog dogovora. Cene reklamiranja na blogu nisu visoke i mogu predstavljati i poklone čitaocima. Reklama može biti jedan ili više tekstova o ponudi ili reklamni baner na blogu. Takođe, ona se automatski i bez nadoknade širi i na moje naloge na društvenim mrežama.

Nadam se da smo se razumeli 🙂

Ako nismo – evo, pitajte – jelenakovincic@gmail.com

 

Postavi komentar