Oznake

, , ,

Dragi moji,

došlo je vreme za neke nove tekstove; neke nove forme, oblike i boje, fotografije i poslove. Već dugo planiram ovo da uradim, i evo – konačno i jesam! I jako sam srećna!

Nadam se da će vam se svideti nova koncepcija našeg budućeg druženja, da ćete uživati možda i više nego pre, a to i jeste osnovni razlog zašto se BLAGO MOG ŽIVOTA rastaje od vas.

Sreća naša pa blaga imamo na pretek, bar za četiri zasebna bloga, te ne moramo ni pomišljati na neke trajne rastanke. Samo ćemo se tematski podeliti, jer verujem da ova zbrka od mojih životnih ljubavi ne prija baš svima.

Nisam imala velike planove kada sam počela pisati blog. Stvarno ništa nisam niti planirala, niti očekivala. Ali danas imam i očekujem. Uostalom, zar to nije i prirodno? Da sve ono što negujemo, hranimo i volimo – jednoga dana naraste?

Pa, evo – narasli smo! Ovu malu šetnju volela bih da doživite kao prelazak iz dnevne sobe u one gostinske. Baš tako. Ne treba da vam govorim da (nestrpljivo) očekujem komentare i reakcije na ovu selidbu i novotarije. Samo izvolite.

Nova adresa će imati mnogo novih detalja koje do sada nismo sretali, a koji će vas zabavljati, opuštati, učiti i biti od koristi. Ništa nećemo izgubiti niti zaboraviti, samo ćemo se malo bolje fokusirati i pokušati da stvorimo neke trajnije veze. Jeste spremni?

Prvo se selimo na sajt – maminoblago.com…

A kasnije i u Baštaonicu…

POZIV SVIM FOLLOWERS-ima DA SE I NA NOVOJ STRANICI PRIJAVE NA MAIL-ing LISTU!

opcija SUBSCRIBE, na dnu stranice