Oznake

, ,

Ne mogu tačno da se setim kada sam prvi put kupila nešto iz Avon kataloga?… Možda pre nekih 13 godina…Tako nekako. Svidelo mi se 🙂 Polako isprobavajući jedan po jedan proizvod, došla sam u situaciju da uvek u kupatilu i neseseru imam nešto s natpisom – Avon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Počela sam da ga prodajem potpuno slučajno, onako bezveze…bez mnogo opterećenosti i truda. Ni u početku nisam imala, a ni danas nemam nikakve ambicije tim povodom; jednostavno to radim zbog sebe i nemam nikakvih velikih planova niti želja za napredovanjem, građenjem karijere, i slično.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ovim postom htela bih samo da vam približim neke činjenice i razbijem neke predrasude, vezane za Avon proizvode.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

„Meni ne treba Avon, ja se ne šminkam“  – Avon u svojoj ponudi ima mnoooogo proizvoda koji nemaju veze sa šminkanjem, ali imaju veze sa svim onim ritualima koje izvodimo kod kuće svaki dan. Kupamo se svi, zar ne? Sečemo nokte i peremo ruke, takođe. Nemojte misliti da se u katalogu nalazi samo blago za šminkerke.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

„Avon nije kvalitetan kao…“ – Potpuno netačno! Jedini brend koji se nalazi ispred Avon proizvoda ( i to samo iz jedne oblasti) jeste Dove. Sve ostalo što kupujete u drogerijama i marketima je potpuno istog kvaliteta, s napomenom da je Avon BOLJI od većine te ostale gomile. Provereno!

parfem

„To je sve skupo…“ – Takođe zabluda. Avon je firma koja ne plaća sve one dažbine koje plaćaju vlasnici marketa, pa kako onda može biti skuplji od ostalih?! Avon je skuplji od Kineza, to – da. Ali je zato jeftiniji i umnogome bolji od svih turskih i bogtepitačijih proizvoda s pijace. To se odnosi na sve proizvode, pa i na one najskuplje kreme, koje su po apotekama i drogerijama 2 puta skuplje… i potpuno istog kvaliteta. Takođe, vrlo često su u ponudi proizvodi po sniženim, akcijskim cenama, koje itekako koriste kućnom budžetu.

balyam

„To je neka sekta…“ – I ovo se priča za Avon. Ok, ako stvarno mislite da sekta može da pokreće i razvija kompaniju ovog tipa, da to uopšte neku sektu zanima… ja ne bih gubila vreme i objašnjavala suprotno. Evo i zašto.

torba

Avon je odličan zato što:

 je najjevtiniji a najkvalitetniji proizvod kozmetike koji možete sebi priuštiti

uvek prati trendove i nove tehnologije

možete ga kupovati iz vaše kuće i tako uštedeti na vremenu

imate mogućnost odloženog plaćanja od 10-ak dana

to je sigurno proizvod proverenog kvaliteta

uštedećete sigurno,

… i uživati 🙂

avon

Da li neko od vas koristi Avon proizvode? Kakva su vaša iskustva?

Advertisements